مدیرکل استاندارد قم گفت: یکی از واحدهای تولیدی فرآورده های گوشتی در قم که اقدام به تولید سوسیس و کالباس غیر استاندارد می کرد با دستور قضایی پلمپ شد.
کد خبر: ۶۴۳۴۹۲
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۸:۰۳ 14 August 2018

به گزارش تابناک قم،منصور فرزانه اظهار داشت: این واحد در راستای بازرسی مشترک کارشناس این اداره کل، نمایندگان دادستانی، کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قم و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان از واحدهای تولیدی فرآورده های گوشتی شهرک صنعتی شکوهیه شناسایی شد.

وی ادامه داد: این واحد اقدام به تولید سوسیس و کالباس بدون استاندارد و فاقد مجوز و عرضه آن در بازار و مراکز فروش مختلف سطح شهر می کرد که توسط کارشناس حقوقی این اداره کل پلمپ شد.

مدیرکل استاندارد قم افزود: در حال حاضر پرونده حقوقی این واحد در جریان است و برابر قوانین و مقررات با آن برخورد خواهد شد.

وی با بیان این که فعالیت واحدهای متخلف در بازار، آسیب های جبران ناپذیری در سلامت و ایمنی غذایی شهروندان ایجاد می کند گفت: موضوع فرآورده های گوشتی و رعایت نکات بهداشتی و استاندارد در تولید این فرآورده ها همواره مورد توجه ویژه مردم است.

فرزانه خاطرنشان کرد: اداره کل استاندارد قم از گذشته تا کنون اهتمام ویژه ای نسبت به شناسایی و برخورد با واحدهای متخلف و غیراستاندارد داشته است و از انجام هیچ اقدامی در تحقق سلامت جامعه کوتاهی نکرده است.

 

منبع: ايرنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار