مرتضی نعمتی کاراته کار 22 سله قمی در گفت و گویی از علاقه مندی اش به کاراته در سن ده سالگی می گوید.وی در اظهر نظری گفت: اگر به عقب برگردم باز کاراته را انتخاب می کنم اما پول در فوتبال است!
پدیده والیبال آکادمی قم مطرح کرد؛
ستایش رضایی پدیده جوان والیبال قم است که این روز ها برای حضور مجدد در تیم ملی والیبال جوانان تلاش می کند و والیبال حرفه ای خود را در قم ادامه می دهد.
نوجوان قمی پس از حدود دوسال ورود به عرصه بوکس حالا برای حضور در تیم ملی حاضر می شود و در گفت و گویی از تلاش هایش برای رسیدن به اردوی تیم ملی، از دویدن کنار ریل راه آهن تا تمرین با حریف فرضی می گوید.
رئیس هیئت انجمن های ورزشی استان قم گفت: این هیئت با کمبود مربی و کادر فنی مواجه است و نیازمند استعدادیابی و داشتن برنامه جدی در حوزه آموزش هستیم.
دبیر هیات بدنسازی و پرورش اندام استان قم گفت: مجید تلخابی جهت داوری در مسابقات بین المللی پاورلیفتینگ از سوی کمیته مربوطه انتخاب و به کشور مالتا اعزام خواهد شد.
رئیس جدید هیات سوارکاری استان قم از برگزاری دوره های استعدادیابی سوارکاری و برگزاری 14 مسابقه استانی در سطح استان خبرداد.
نایب رئیس هیات بدمینتون استان قم گفت: یکی از بدمینتون بازان قمی با قهرمانی در مسابقات انتخابی تیم ملی، به عضویت این تیم برای مسابقات آسیایی درآمد.
«حسین گلستانی» دارنده 2 مدال طلای مسابقات پارالمپیک 2016 و 2020 با اعلام فدراسیون ورزشهای جانبازان و معلولین به اردوی تیم ملی والیبال نشسته ایران دعوت شد.
معاون ورزش اداره کل ورزش و جوانان استان قم خبر از برگزاری انتخابات سه هیات ورزشی در 15 روز باقیمانده تا پایان اردیبهشت ماه 1402 خبر داد.
شب گذشته با انجام 4 بازی پایانی مرحله گروهی مسابقات فوتسال جام رمضان 12 تیم به مرحله حذفی این دوره از رقابتها صعود کردند تا تنور مسابقات در مرحله بعدی داغتر شود.