پوشاک سنتی زنان قشقایی را بشناسید

مدرس و طراح لباس در مورد ویژگی‌های پوشاک سنتی زنان قشقایی فیروزآباد توضیحاتی داد.

کوار می تواند به منظر جهانی ساسانی تبدیل شود

وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ایران با اشاره به وجود ۴۲ اثر ثبتی و ۵۵ اثر غیرثبتی دارای ارزش میراثی در کوار گفت: این منطقه از فارس قابلیت افزوده شدن به منظر جهانی ساسانی را دارد.

در سفر وزیر میراث فرهنگی به فارس چه اتفاقاتی افتاد

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی روز گذشته در سفری دو روزه به استان فارس از طریق فرودگاه شیراز، وارد این شهر شد.

میراث فرهنگی یکی از فشل‌ترین ادارات فارس است | مهد تاریخ و تمدن در پیچ و خم بی‌تدبیری مدیران

استان فارس مهد تاریخ و تمدن و پایتخت فرهنگ و هنر ایران است، استانی که بعد گردشگری‌اش به‌واسطه فراوانی آثار تاریخی و باستانی، اماکن مذهبی، آبشارهای طبیعی، طبیعت بکر و زیبا و ... می‌تواند تحول‌آفرین باشد اما سال‌هاست در پیچ و خم بی‌تدبیری مدیرانی جا مانده است که تا کنون نتوانسته‌اند آنگونه که باید از قِبل بال گردشگری این استان را به پرواز درآورند، تاجایی که هنرمندان هم از این وضعیت نابسامان گلایه دارند.

آرامگاه شیخ اجل نیازمند مرمت است

سازه آرامگاه شیخ اجل سعدی شیرازی، به شدت نیازمند مرمت و بهسازی است، در غیر این صورت شاهد ویرانی حداقل بخشی از آن خواهیم بود.

28 اردیبهشت از موزه‌ها و اماکن تاریخی فرهنگی رایگان دیدن کنید

مدیرکل میراث فرهنگی فارس گفت: پنج شنبه ۲۸ اردیبهشت ماه بازدید از موزه‌ها و اماکن فرهنگی تاریخی تحت پوشش این اداره کل برای عموم مردم رایگان است.

برنامه‌های هفته میراث فرهنگی و روز جهانی موزه در فارس

مدیرکل میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس از اجرای برنامه‌های متنوع در هفته بزرگداشت میراث فرهنگی و روز جهانی موزه خبر داد.

معتادان قبرستان 1200 ساله شیراز را سوزاندند

معاون میراث‌فرهنگی اداره کل میراث و گردشگری استان فارس با اشاره به آنکه آتش‌سوزی گورستان تاریخی دارالسلام توسط معتادانی که در این گورستان تاریخی استعمال مواد مخدر می‌کنند، رخ داده، گفت: ساماندهی گورهای تاریخی را در دستور کار داریم.

تشکیل شورای فنی بافت تاریخی-فرهنگی شیراز

-مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فارس از تشکیل شورای فنی بافت تاریخی-فرهنگی شیراز خبر داد.

گنبد امامزاده سید الحرمین مرمت می شود

عملیات اجرایی مرمت ساق گنبد امامزاده سید الحرمین(ع) در مسجد تاریخی نصیرالملک شیراز آغاز شد.
قبلی 14 15 16 17 بعدی