آبی که هست ولی نیست / آیا کاهش بارندگی در سال‌های اخیر در همدان به میزانی بوده که این بحران را ایجاد کند؟ / امروز سیلاب و فردا خشکسالی

آبی که هست ولی نیست / آیا کاهش بارندگی در سال‌های اخیر در همدان به میزانی بوده که این بحران را ایجاد کند؟ / امروز سیلاب و فردا خشکسالی
"کاهش بارندگی" اصلی‌ترین پاسخی ست که چند سالی هست به تمام مشکلات زیست محیطی ما در شهر همدان از قطعی آب شرب و کمبود آب کشاورزی گرفته تا خشک شدن تالاب‌ها و رود‌ها و بیابان زایی‌ها و گردوغبار داده می‌شود. دلایل مختلفی نیز برایش عنوان می شود از جمله افزایش دما، افزایش گاز‌های گلخانه‌ای، سوراخ شدن لایه‌ی اوزون، تغییر اقلیم و حتی قهر و غضب خداوند. اما آیا این پاسخ صحیح است؟

هشدار دانشمندان درباره یک فاجعه بالقوه و وحشتناک در قرن جاری

هشدار دانشمندان درباره یک فاجعه بالقوه و وحشتناک در قرن جاری

عملیات آزادسازی حریم رودخانه عباس‌آباد همدان به زودی آغاز می‌شود

مسوول حفاظت و مهندسی رودخانه‌های شرکت آب منطقه‌ای استان همدان گفت: به منظور پیشگیری از سیل و حوادث احتمالی عملیات آزادسازی حریم رودخانه عباس‌آباد همدان به زودی آغاز می‌شود.

مصرف نزدیک به 47 میلیون متر مکعب گاز در جایگاه‌های «سی ان جی» استان همدان

جايگاه‌هاي «سی ان جی» استان همدان در سه ماهه نخست امسال نزدیک به 46 ميليون مكعب گاز مصرف كردند.

خنک شدن چهار درجه‌ای دما هوای استان همدان

به گفته کارشناس اداره کل هواشناسی استان همدان دمای هوای همدان چهار درجه خنک می‌شود.
توسط مرکز پایش و نظارت بر کیفیت آب و فاضلاب استان همدان انجام شد:

انجام بیش از 241 هزار آزمون کنترل کیفیت آب

مدیر مرکز پایش و نظارت بر کیفیت آب و فاضلاب استان همدان از انجام 241 هزارو 185 مورد نمونه برداری و آزمون کنترل کیفیت آب در شهر ها و روستاهای استان طی چهار ماهه ابتدایی سال جاری خبر داد.

تغییر الگوی کشت باید اجرا شود

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به کویری شدن دو شهر استان باید تغییر الگوی کشت اجرا و رعایت شود.

ممنوعیت کشت دوم در شهرستان فامنین

آغاز تغییر الگوی کشت در شهرستان فامنین

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فامنین از برنامه ریزی جهت تغییر الگوی کشت در شهرستان خبر داد.

حجم ذخیره آب سد اکباتان به ۳.۵ میلیون متر مکعب رسید

سرپرست شرکت آب منطقه‌ای همدان گفت: منابع تامین آب مورد نیاز شهرستان همدان محدود است و اکنون حجم ذخیره آب سد اکباتان به ۳.۵ میلیون متر مکعب رسیده است.
قبلی 14 15 16 17 بعدی