امام جمعه بیرجند:
امام جمعه بیرجند مرکز خراسان جنوبی با تاکید بر حفظ وحدت میان گروه های مختلف، گفت: با توجه به شرایط منطقه ای، جهانی و در پیش بودن انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای شهر و روستا در 29 اردیبهشت 96 ، همه باید برای حفظ اتحاد و یکپارچگی در جامعه بیش از پیش تلاش کنیم.
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی:
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با اشاره به سخنان استاندار مبنی بر شاد بودن و رقصیدن زن و مرد گفت: استاندار فتیله اختلاف را بین مردم روشن نکند چراکه شادی مردم خراسان جنوبی در اشتغال و رفع فقر است.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد خراسان جنوبی گفت: آیت الله هاشمی رفسنجانی هیچ گاه هدف خود را گم نکرد.
مولوی فاروقی
امام جمعه اهل سنت بیرجند با بیان اینکه حضور روحانیت در جریان انقلاب استمرار دارد گفت: امروز شیعه و اهلسنت بیرجند با حضور خود در راهپیمایی بار دیگر مستکبران عالم به ویژه آمریکا خائن را ناامید کردند.
امام جمعه شهرستان بیرجند با بیان اینکه هر کس در دایره حق، سهم خودش را دارد و نباید از این حق سو استفاده کند، افزود: ساختن کشور، استکبار ستیزی و توجه به محرومان بر ما حق است.
نماینده خراسان جنوبی در مجلس:
نماینده مردم شهرستان های بیرجند، درمیان و خوسف از توابع خراسان جنوبی در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دشمنان توطئه های مختلفی را علیه ایران طراحی می کنند، گفت: انقلاب ایران زخم کهنه ای در دل استکبار جهانی است.
رئیس سازمان بسیج فرهنگیان کشور:
رئیس سازمان بسیج فرهنگیان کشور گفت: انتخابات یک ضرورت برای کشور بوده اما جو و فضای کشور نباید بی موقع انتخاباتی شود.
معاون امور فرهنگی آستان قدس رضوی:
معاون امور فرهنگی آستان قدس رضوی گفت: ما امروز باید ولایی، مجاهد و خدایی شویم و رمز ماندگاری انقلاب نیز این موضوعات است.
فرمانده ارشد آجا در خراسان جنوبی تأکید کرد
فرمانده ارشد آجا در خراسان جنوبی با اشاره به اینکه امروز دشمن جمهوری اسلامی راه دیگری را برای براندازی نظام جمهوری اسلامی در پیش گرفته است، گفت: باید راههای نفوذ دشمن را شناسایی کنیم و جلوی نفوذ دشمن را بگیریم.
تولیت آستان قدس رضوی و نماینده خراسان جنوبی در مجلس خبرگان رهبری گفت: مردم ایران اسلامی با حضور گسترده خود فردا(جمعه) در راهپیمایی 22 بهمن پاسخ دندان شکنی به یاوهگوییهای دشمنان نظام و انقلاب خواهند داد.