آیت الله سعیدی: 

دشمن بداند نیرو‌های مسلح همیشه دست به ماشه است/ تنها راه پیشرفت و آرامش منطقه نابودی رژیم جعلی اشغالگر قدس است

گروه استان‌ها –نماینده ولی فقیه در استان قم گفت: نگ ۱۲ روزه اهمیت تقویت نیوری نظامی و قدرت موشکی را بر همگان ثابت کرد و به همه جهانیان نیز ثابت کرد تا رژیم اشغالگر قدس وجود دارد منطقه روی آرامش نخواهد دیدو تنها راه پیشرفت منطقه در گروم نابودی رژیم جعلی و خونخوار اشغالگر قدس خواهد بود.
کد خبر: ۱۲۰۳۶۲۷
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۹ 18 July 2025

به گزارش خبرنگار تابناک در قم، آیت الله سید محمد سعیدی در خطبه‌های نماز جمعه قم با بیان اینکه طبق ایات قرآن کریم جبهه اسلام همیشه باید در برابر کافران متحد و نفوذ ناپذیر باشند، اظهار کرد: همه ما می‌دانیم که دشمنان اسلام در جنگ هیچ خط قرمزی ندارد.
وی با اشاره به اینکه دشمن برای رسیدن به هدف خود از انجام هیچ جنایتی دست بردار نخواهد بود، بیان کرد: نمونه این خوی وحشیگری دشمن را می‌توان در تهاجم رژیم اشغالگر قدس به غزه و کشتار مردم و کودکان مظلوم فلسطینی مشاهده کرد.
خطیب جمعه قم با بیان اینکه دشمنان اسلام نشان دادند که به هیچ عهد و پیمانی پایبند نیستند، تصریح کرد: حضرت علی (ع) به مالک اشتر با صراحت تاکید کردند که‌ای مالک از دشمن بعد از صلح و آتش بس بر حذر باش و امروز هم مسئولان ما باید دوران پساجنگ را در نظر داشته و به هیچ وجه به آتش بس دشمن و مذاکره خوش بین نباشند.
وی ادامه داد: همه باید بدانند که دشمن یک جنگ واقعی را در ۱۲ روز به ما تحمیل کرد و به جرات می‌توان از آن بعنوان جنگ احزاب نام برد، چون هم موشک‌های دشمن و هم مزدوران داخلی با استفاده از ریزپرنده و هم اشرار و رسانه‌های خارجی در برابر ملت ایران به جنگ پرداختند و سعی داشتند با کمک یکدیگر نقشه‌های شوم خود را در ایران به اجرا درآورند.
نماینده ولی فقیه در استان قم با اشاره به اینکه دشمن بداند نیرو‌های مسلح ما دست به ماشه و آماده است تا در صورت انجام اشتباه پاسخ دندانشکنی به آن‌ها بدهند، افزود: این جنگ اخیر برای ما یک کلاس بصیرتی بود و نشان داد تنها راه پیشرفت کشور توکل بر خدا و توجه به آموزه‌های دینی و رهبری حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب و همراهی مردم است.
وی گفت: جنگ ۱۲ روزه اهمیت تقویت نیوری نظامی و قدرت موشکی را بر همگان ثابت کرد و به همه جهانیان نیز ثابت کرد تا رژیم اشغالگر قدس وجود دارد منطقه روی آرامش نخواهد دیدو تنها راه پیشرفت منطقه در گرو نابودی رژیم جعلی و خونخوار اشغالگر قدس خواهد بود.

/ص/

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار