
به گزارش خبرنگار تابناک از استان کرمانشاه و به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار «مهدی حاجیان»فرمانده انتظامی استان کرمانشاه، اظهار کرد: پس از اطلاع ماموران پلیس جوانرود مبنی بر وجود چند انبار نگهداری غیر قانونی کالاهای اساسی، رسیدگی به موضوع در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: ماموران پلیس با انجام کارهای اطلاعاتی موفق به شناسایی انبارهای مورد نظر شده و پس از هماهنگی با مراجع قضائی، بازرسیهای لازم را به عمل آوردند.
فرمانده انتظامی استان کرمانشاه تصریح کرد: در بازرسیهای به عمل آمده از انبارهای مورد نظر، ۹ هزار و ۵۰۰ کیلوگرم روغن خوراکی احتکاری به ارزش ۱۰ میلیارد ریال کشف شد.
وی در پایان از تشکیل پروندههایی در این راستا خبر داد و گفت: پلیس با قاطعیت در میدان حضور دارد و اجازه نمیدهد عدهای به خاطر منافع شخصی امنیت بازار را مختل و باعث کمبود و گرانی اجناس شوند.
انتهای پیام/