تجلیل وزیر ارشاد از خانواده شهید زرنگی‌پور در کرمان

گروه استان‌ها - وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور در خانه شهید احد زرنگی‌پور از شهدای حوادث و اغتشاشات اخیر با خانواده این شهید هنرمند دیدار و از آنان تجلیل کرد.
کد خبر: ۱۲۱۵۶۵۶
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۹ 17 January 2026

تجلیل وزیر ارشاد از خانواده شهید زرنگی پور در کرمان

به گزارش خبرنگار تابناک از استان کرمان، «سیدعباس صالحی» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی که به منظور شرکت در مراسم افتتاحیه چهل و چهارمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر به کرمان سفر کرده بود، با حضور در خانه شهید احد زرنگی‌پور از شهدای حوادث و اغتشاشات اخیر با خانواده این شهید هنرمند دیدار، گفت‌و‌گو و از آنان تجلیل کرد.

صالحی در این دیدار ضمن گرامیداشت یاد شهدا، از اقدامات ارزشمند و فعالیت ۱۵ ساله شهید احد زرنگی‌پور در مؤسسه حماسه ثارالله در نکوداشت یاد شهدا در قالب‌های هنری تجلیل کرد.

وی افزود: شهید احد زرنگی‌پور خود را وقف شهدا کرده بود، همراهی با حاج قاسم این شرافت را دارد که انسان را عاقبت به خیر کند و این شهید عاقبت به خیر شد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به نحوه شهادت این شهید، گفت: شهادت انواعی دارد و اینکه ایشان اینگونه که خود را به خطر انداخته هم از جهاتی شبیه همان روحیه حاج قاسم است.

انتهای پیام/

آخرین اخبار