ظرفیت‌های مورد نیاز برای سرمایه‌گذاری گردشگری پارس‌آباد بررسی شد

گروه استان‌ها - مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل گفت: در سفر به شهرستان پارس‌آباد، ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های مورد نیاز برای سرمایه‌گذاری در این شهرستان به ویژه در دریاچه شهیدغفاری و حاشیه رود ارس بررسی شد
کد خبر: ۱۲۲۱۳۲۶
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۷:۰۵ 24 April 2026

ظرفیت‌های مورد نیاز برای سرمایه‌گذاری گردشگری پارس‌آباد بررسی شد

به گزارش خبرنگار تابناک از استان اردبیل «جلیل جباری» مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل در سفر به شهرستان پارس آباد، اظهار کرد: این شهرستان ظرفیت‌های مناسبی به ویژه در حوزه گردشگری طبیعی دارد و در جلسه‌ای با حضور مسئولان شهرستانی و استانی زیرساخت‌های مورد نیاز و موانع موجود در مسیر سرمایه‌گذاری در دریاچه شهید غفاری مورد بررسی قرار گرفت.

وی افزود: بازدید و ارزیابی پتانسیل‌های گردشگری حاشیه رود ارس و همچنین بررسی ظرفیت‌های گردشگری کشاورزی در شهرستان پارس آباد از دیگر برنامه‌های سفر به این شهرستان بود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل تاکید کرد: همچنین پروژه‌های در حال ساخت حوزه گردشگری، به ویژه یک پروژه هتل دو ستاره در این سفر بازدید شده و موانع و مشکلات نیز مورد بررسی قرار گرفت.

جباری ادامه داد: اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل از سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری شهرستان پارس آباد همانند همه نقاط استان استقبال می‌کند و حمایت‌های لازم از سرمایه‌گذاران به ویژه در راستای تامین زیرساخت‌ها، صدور مجوز‌های لازم و پرداخت تسهیلات انجام می‌شود.

انتهای پیام/

آخرین اخبار