بارندگي سراسري در كشور از اول اسفند

کد خبر: ۱۸۰۱۸۴
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۲ 13 February 2016
 کارشناس سازمان هواشناسی گفت: نخستین بارندگی های یکپارچه را از اوایل اسفند در کل کشور شاهد خواهیم بود.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اصغری گفت: نخستین بارندگی های یکپارچه را از اوایل اسفند در کل کشور شاهد خواهیم بود.
کارشناس سازمان هواشناسی گفت: از اول مهر تاکنون بیشترین بارندگی ها را  استان های ایلام ، کرمانشاه و پایین ترین بارش ها را خراسان رضوی و جنوبی و یزد به خود اختصاص دادند.
اصغری گفت: دما در کل کشور 1.5 درجه افزایش که تا فروردین ادامه می یابد و بارندگی افزایش چشمگیری  نخواهد داشت.
وی پیش بینی کرد : برای تهران از بعدازظهر پنجشنبه تا پایان اسفند بارش ها به شکل باران خواهد بود.
اصغری افزود: در این هفته پیش بینی می شود با افزایش دما روزهای آرامی را داشته باشیم و اواخر بهمن روزهای نسبتا آلوده ای را سپری کنیم.
وی گفت: سردترین ایستگاه کشور  با 15 درجه پایین صفر نوژه همدان و گرمترین کنارک با 26 درجه بالای صفر بود همچنین رشت با 88 میلی متر بارش باران رکودار بالاترین میزان بارندگی در کل کشور بود.
آخرین اخبار