ماجرایی خواندنی در مورد مقام حضرت معصومه

کد خبر: ۲۷۲۳۶۳
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۹ 05 August 2016

استاد ناصری حفظه الله از اساتید اخلاق سرشناس در قم:
اين جريان از حضرت معصومه عليهاالسلام مشهور است؛ ولي ما خودمان در حرم درس آیت الله مرعشي رضوان اللّه‏ تعالي عليه مي ‏رفتيم. از شدت علاقه به حضرت معصومه منبرشان را طوری گذاشته بودند که روبروي ضريح بود. ده دقيقه يك ربع قبل از درس، مطالب شيريني مي‏ گفتند.
يك بار اين قضيه را گفتند که البته مختلف نوشته شده؛ ولي من از خودشان شنيدم و سعي بر حفظ هم داشتم. يادم هست كه فرمودند:
پدر من آسيد محمود، فاضل بود و مدتي سعي و اهتمام کرد برای اينكه راجع به حضرت فاطمه عليهاالسلام دو مسأله را روشن كند؛ يكي اينكه زمان شهادت فاطمه زهرا عليهاالسلام كي است؟ آيا هفتاد و پنجم است يا نود و پنجم بعد از شهادت رسول خدا صلی الله علیه و آله؟ و يكي اينكه قبر حضرت زهرا عليهاالسلام كجاست؟
مدتي در کتاب ها شروع به گشتن می کند ولی دستش به جايي بند نمي‏ شود. حتيا با سختی فراوان مي‏ فرستد كتاب‏ هايي را از مصر برايش بياورند. ايشان، كتاب ‏هاي تاريخي را دنبال كرده بود كه اين دو ابهام را از تاريخ بردارد. خيلي تحقيق مي‏ كند؛ ولی دستش به جايي نمي ‏رسد و دلش آرام نمي ‏گيرد.
مدتي، ديگر كتاب ‏ها و تحقيقات را مي‏گذارد كنار و از باب توسل وارد مي‏ شود. گريه و زاري و توسل می‌ کند كه من مي‏ خواهم اين دو مسأله برايم روشن شود.

يادم است که می گفتند:شش ماه، توسلش شبانه روز طول مي‏ كشد، تا اينكه يك شب امام صادق عليه‏السلام را در خواب مي‏ بيند.
حضرت صادق عليه‏السلام به او مي ‏فرمايند:
«آسيد محمود! بيهوده خود را به زحمت مينداز. بگذار مردم بپرسند كه چرا بايد قبر بلال حبشی مشخص باشد؛ ولي قبر دختر پيغمبر مشخص نباشد؟ خداوند، جاه و جلال و جبروت فاطمه زهرا سلام الله علیها را به فاطمه معصومه عليهاالسلام داده است. هر چه مي‏خواهی از او بخواه»
يادم هست آقاي مرعشي مي‏ فرمودند: «اين كلمه جبروت در غير خداوند متعال گفته نشده؛ ولي در خواب، امام صادق عليه‏السلام به پدر من، گفتند: جاه و جلال و جبروت»
آقاي مرعشي مي‏ گفتند: «پدر من ديگر بعد از آن، اهتمامش به زيارت حضرت معصومه عليهاالسلام خيلي بيشتر شده بود.»
مقام حضرت زهرا عليهاالسلام در دنيا و چنین بهره ‏برداري از حرم ایشان امكان‏ پذير است.

منبع: کانال رسمی حجت الاسلام شیخ جعفر ناصری حفظه الله

آخرین اخبار