در ایام نیمه شعبان رقم می‌خورد؛

نمایش طولانی‌ترین تونل نوری کشور در بلوار پیامبر اعظم قم

گروه استان‌ها - رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری قم، از بر پایی طولانی‌ترین تونل نوری کشور در بلوار معنوی پیامبر اعظم در ایام نیمه شعبان خبر داد.
کد خبر: ۱۲۱۵۶۱۱
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۹ 17 January 2026

نمایش طولانی‌ترین تونل نوری کشور در بلوار پیامبر اعظم قمبه گزارش خبرنگار تابناک از استان قم، «پیام جوادیان» رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری قم، با بیان اینکه طولانی‌ترین تونل نوری کشور به طول ۵/۷ کیلومتر در بلوار معنوی پیامبر اعظم نصب و راه اندازی می‌شود گفت: نورپردازی مسجد مقدس جمکران با المان‌های شمسه و انواع ریسه‌های الوان، هویت بصری و فضا سازی شهری در کل شهر از جمله اقداماتی است که این سازمان در ایام نیمه شعبان در اختیار شهروندان قرار می‌دهد.

وی همچنین از رونمایی و اکران تابلو‌های شهدای سادات قم که نام مهدی دارند در محور بلوار پیامبر اعظم خبر داد و یادآور شد: این اقدام برای نخستین بار است که در این ایام انجام می‌شود.

رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری قم، در ادامه از خدمات رسانی بیش از ۹۰۰ باغبان در سطح شهر به ویژه مسیر بلوار پیامبر اعظم خبر داد و افزود: این باغبانان به صورت شبانه روزی در آن ایام پاکسازی و نظافت فضای سبز شهری را بر عهده خواهند داشت.

جوادیان، به بحث اسکان مسافران با توجه به برودت هوا اشاره کرد و گفت: علاوه بر کمپینگ‌های هفتگانه شهر شامل بوستان‌های غدیر، فدک، امام رضا، مهدی و نیایش تلاش داریم تا سالن‌های سر پوشیده شهر با ظرفیت اسکان حدود ۴ هزار مسافر را برای آن ایام آماده کنیم.

انتهای پیام/ 

آخرین اخبار