
به گزارش خبرگزاری تابناک خبرگزاری از خراسان جنوبی، سرهنگ «فاضل مریمی» فرمانده انتظامی شهرستان فردوس، در تشریح این خبر اظهار کرد: به دنبال اعلام گزارش مرگ مشکوک يک خانم جوان و احتمال وقوع قتل، رسيدگی و پیگیری به موضوع در دستور کار مأموران انتظامی قرار گرفت.
وي بیان کرد: کارآگاهان پليس آگاهي شهرستان فردوس با انجام اقدامات فنی، تخصصي و شبانهروزی، موفق شدند فرد قاتل را شناسايی و پس از هماهنگی با مرجع قضائی، طی عمليات ضربتي متهم به قتل را در مخفیگاهش دستگير کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان فردوس افزود: متهم دستگیر شده در بازجوییهای پلیسی پس از مواجهه با مستندات و شواهد موجود، به ارتکاب قتل اعتراف کرده و انگيزه خود را سرقت عنوان کرده است.
سرهنگ مریمی با اشاره به تشکيل پرونده و معرفي متهم به مراجع قضائی برای سير مراحل قانوني، خاطرنشان کرد: با توجه به انتشار برخی شايعات درباره انگيزه و جزئيات اين حادثه، از شهروندان درخواست میشود اخبار را صرفاً از منابع رسمی دنبال کرده و به شايعات فضاي مجازي توجه نکنند.
انتهای پیام/