امام جمعه سمنان مطرح کرد:

پذیرش مذاکره جلوه‌ای از رویکرد صلح‌طلبانه جمهوری اسلامی است

گروه استان‌ها – امام جمعه سمنان با قدردانی از تلاش‌های تیم مذاکره‌کننده کشورمان تأکید کرد: حضور ایران در فرآیند گفت‌وگوهای بین‌المللی نشان‌دهنده منطق، عقلانیت و رویکرد صلح‌طلبانه جمهوری اسلامی ایران است.
کد خبر: ۱۲۱۸۵۳۸
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۹ 27 February 2026

پذیرش مذاکره جلوه‌ای از رویکرد صلح‌طلبانه جمهوری اسلامی است

به گزارش خبرنگار تابناک از سمنان، «آیت‌الله مرتضی مطیعی» در خطبه‌های نماز جمعه این هفته سمنان، با اشاره به تحولات اخیر در عرصه سیاست خارجی، اظهار کرد: برخی کشورها درصدد بودند با القای عدم تمایل ایران به مذاکره، زمینه اقدامات خصمانه علیه جمهوری اسلامی را فراهم کنند، اما حضور فعال ایران در مذاکرات این سناریو را بی‌اثر کرد.

وی با بیان اینکه مواضع جمهوری اسلامی در مذاکرات روشن و مبتنی بر اصول است، افزود: موضوعاتی نظیر تداوم غنی‌سازی در چارچوب حقوق بین‌الملل و رفع تحریم‌های ظالمانه از محورهای اصلی گفت‌وگوهاست و تیم مذاکره‌کننده با حفظ خطوط قرمز نظام، روند مذاکرات را دنبال می‌کند.

امام جمعه سمنان با تأکید بر توان دفاعی و بازدارندگی کشور تصریح کرد: جمهوری اسلامی در برابر هرگونه تهدید یا اقدام خصمانه احتمالی، پاسخی قاطع و بازدارنده خواهد داد و دشمنان باید نسبت به تبعات اقدامات خود آگاه باشند.

وی در ادامه با اشاره به شرایط اقتصادی و سیاسی آمریکا گفت: بدهی‌های کلان و هزینه‌های سنگین نظامی، به‌ویژه حضور نظامی در منطقه، فشار مضاعفی بر افکار عمومی آن کشور وارد کرده و همین امر آنان را به سمت مذاکره سوق داده است.

مطیعی همچنین مهم‌ترین وظیفه مردم در شرایط کنونی را حفظ بصیرت و هوشیاری در برابر جنگ روانی دشمنان دانست و اظهار کرد: ملت ایران همواره با آگاهی و انسجام، نقشه‌های رسانه‌ای و تبلیغاتی بدخواهان را خنثی کرده‌اند.

وی با اشاره به برخی حواشی اخیر در تعدادی از دانشگاه‌های کشور، از هوشیاری جامعه دانشگاهی در برابر رفتارهای هنجارشکنانه قدردانی کرد و گفت: اکثریت اساتید و دانشجویان اجازه سوءاستفاده جریان‌های محدود و ساختارشکن را ندادند.

امام جمعه سمنان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نوسانات قیمتی در بازار، بر لزوم نظارت جدی دستگاه‌های مسئول و برخورد بازدارنده با گران‌فروشان تأکید کرد.

وی در پایان با توجه به قرار داشتن در ماه مبارک رمضان، بهره‌گیری از فرصت‌های معنوی این ماه را مورد تأکید قرار داد و از مردم خواست از برکات این ایام برای تقویت همبستگی و معنویت در جامعه استفاده کنند.

انتهای پیام/

آخرین اخبار