
به گزارش خبرنگار تابناک از استان فارس؛ «قاسم حسینی» مدیرکل هواشناسی استان فارس اظهارکرد: از بامداد یکشنبه، ۲۳ فروردین بهتدریج با نفوذ سامانه بارشی از غرب استان، بارشهای رگباری بهاری آغاز و تا صبح دوشنبه در سطح استان ادامه دارد.
وی با یادآوری اینکه شدت این بارشها با رعدوبرق و وزش باد همراه است ادامه داد: برای یکشنبهشب پیشبینی میشود و بیشترین فعالیت سامانه در مناطق غربی، مرکزی و جنوبی استان خواهد بود.
مدیرکل هواشناسی استان فارس با اشاره به بررسی و تحلیل آخرین خروجی مدلهای پیشبینی وضع هوا گفت: برای امروز جمعه، ۲۱ فروردین در مناطق شمالی استان آسمانی کمی ابری و در سایر مناطق جوی پایدار پیشبینی شده و همچنین فردا شنبه، ۲۲ فروردین آسمان اغلب استان صاف خواهد بود و وزش باد در مناطق شمالی و شرقی، پدیده غالب است.
حسینی، سردترین نقطه استان فارس در شبانهروز گذشته را صفاشهر با دمای منفی ۲ درجه و گرمترین نقطه را با دمای ۲۶.۵ درجه اعلام کرد و افزود: دمای هوای شیراز در بازه زمانی مذکور در بیشینه ۱۷.۲ درجه و کمینه ۵ درجه بوده است.
انتهای پیام/