مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه:

بهزیستی نهاد حمایتی نیست، یک نهاد تخصصی است/ ردپای روانشناسی و مشاوره در حوزه‌های بهزیستی

گروه استان‌ها - مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه با بیان اینکه بهزیستی یک نهاد حمایتی نیست بلکه یک نهاد تخصصی است، گفت: روز روانشناس سال ۱۴۰۵ با شعار «مشارکت روانشناختی در تقویت تاب‌آوری فردی و اجتماعی در شرایط بحران» نامگذاری شده است، ردپای روانشناسی و مشاوره در حوزه‌های بهزیستی به خوبی به چشم می‌خورد .
کد خبر: ۱۲۲۱۹۹۳
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۴:۵۱ 05 May 2026

بهزیستی نهاد حمایتی نیست، یک نهاد تخصصی است/ ردپای روانشناسی و مشاوره در حوزه‌های بهزیستی

به گزارش خبرنگار تابناک از استان کرمانشاه، «مجید درویشی» مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه درمراسم گرامی‌داشت روز ملی روان‌شناس و مشاور ضمن آرزوی سلامتی برای نیروهای نظامی که برای دفاع از ملت در مقابل کفر و استکبار ایستادگی می‌کنند ، اظهار کرد:امروز روز گرامیداشت روانشناسان و مشاورین است که بدون شک حضور آن‌ها در جامعه و بحران برای تسکین و آلام بشریت ارزشمند است.

وی افزود: افتخار داریم بخش اعظم فعالیت های این اداره در حوزه روانشناسی و مشاور است، روز روانشناس سال ۱۴۰۵ با شعار «مشارکت روانشناختی در تقویت تاب‌آوری فردی و اجتماعی در شرایط بحران» نامگذاری شده است این روز مبارک و ملی را گرامی می‌داریم.

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه ، تصریح کرد: تلاش من در بهزیستی استان این بوده که اداره بهزیستی از یک اداره حمایتی به سمت اداره تخصصی و دانش محور پیش رود، اداره بهزیستی با ۱۷۷ ماموریت که بسیاری از آحاد جامعه درک درستی از این اداره کل ندارند چرا که این خدمات به درستی تبیین نشده است.

وی بیان کرد: گستردگی و پر مشغله این اداره کل یکی از چالش‌هایی است که تاکنون فرصت پیگیری آن‌ها مهیا نشده است، با جرآت عنوان می‌کنم این اداره با ظرفیت‌های درون سازمانی و برون سازمانی یک نهاد تخصصی و حاکمیتی است که می‌تواند در برابر سازمان و وزراتخانه به رقابت علمی و تخصصی بپردازد چرا که حوزه فعالیت ما در چارچوب قانون مشخص شده است.

درویشی گفت: در تمام حوزه‌های ما رد پای روانشناسی و مشاوره وجود دارد، خرسندیم با یک تیم تخصصی فعالیت‌ها را پیش می‌بریم، بهزیستی را باید جور دیگر دید، بهزیستی دیگر حمایتی نیست بلکه یک نهاد تخصصی است. بهزیستی استان در حوزه سلامت اجتماعی، زنان بی سرپرست ، بد سرپرست، فرزندخواندگی، خدمات شایانی را به جامعه هدف ارائه داده است، آمار تماس‌های ما با ۱۴۸۰ نشان از این واقعیت است. اداره بهزیستی با ۱۷۵ عضو و ۲۷ تیم همیشه اعلام آمادگی کردند.

وی با بیان اینکه ۴۲ مرکز روزانه و ۱۹ مرکز توانبخشی شبانه روزی در اختیار جامعه هدف است، اضافه کرد: سالانه بیش از ۲ هزار میلیارد به جامعه هدف پرداخت می‌شود، علاوه بر این در حوزه کودکان بی سرپرست و آسیب‌دیده ۷ مرکز غیر دولتی و یک مرکز دولتی شیرخوارگاه داریم که بهزیستی به عنوان پدر آن‌ها خلأ نبود سرپرست را برای آن‌ها پر کرده است.

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه در پایان یادآور شد: همه شما تجربه کار و همراهی در اداره کل را داشتید و در شرایط بحرانی در راستای وظایف شغلی و حرفه‌ای خود انجام وظیفه کردین. ما به وظایف بهزیستی آگاهی داریم و کار برای جامعه هدف زمینه را برای ارتباط و معامله با خدا فراهم می‌کند، همکاران خدوم در بهزیستی در تمام دوران‌ها به خصوص در دوران جنگ با افتخار کار کردند و محدودیت های وجود خللی در خدمات آن‌ها ایجاد نکرده است.

انتهای پیام/

منبع: تابناک
آخرین اخبار