رئیس اتحادیه نانوایان کرمانشاه:
کیفیت نان به نحوه طبخ آن بستگی دارد / فعالیت شبانه ٢٠ نانوایی در کرمانشاه
رئیس اتحادیه نانوایان کرمانشاه از فعالیت شبانه ٢٠ نانوایی در شهر کرمانشاه خبر داد و گفت: آرد مورد استفاده نانوایی ها سهمیه ای است و کیفیت نان به نحوه طبخ آن بستگی دارد.
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۴ 16 April 2023
رحمت الله جلیلیان
نوروز عزیزی در گفتگو با خبرنگار
تابناک کرمانشاه در خصوص آرد مورد استفاده در طبخ نانِ نانوایی ها اظهار کرد: آرد مورد استفاده در نانِ نانوایی ها سهمیه ای است که از کارخانه دریافت می کنند، سبوس آردِ نان سنگک ١٢ و نان لواش ١۵ درصد است که از کارخانه تعیین و به نانوایی ها تحویل می شود.
وی در ادامه افزود: این تصور که آرد سفید آزاد از سوی نانواها، به نان اضافه می شود، صحت ندارد و به لحاظ هزینه ای هم مقرون به صرفه نیست، میزان سبوس موجود در آرد انواع نان باید توسط کارخانه رعایت شود.
رئیس اتحادیه نانوایان کرمانشاه در خصوص فعالیت شبانه نانوایی ها تصریح کرد: ٢٠ نانوایی به صورت شبانه و تا ساعت ٢١، الی ٢٢ در شهر کرمانشاه فعالیت می کنند.
وی در خصوص کیفیت نان گفت: کیفیت نان ها به نحوه طبخ آن ها بستگی دارد آرد نانواها معمولا یکسان است اما نحوه پخت است که منجر به باکیفیت تر شدنِ نانِ برخی از نانوایی ها می شود.
عزیزی تاکید کرد: چالش اصلی نانوایی ها عدم همخوانی هزینه ها با درآمد است، در حال حاضر نان ارزان و هزینه روزانه نانوایی ها از جمله حقوق کارگران افزایش یافته است.