هیچ چیزی بهتر از یک روش درمانی طبیعی برای رفع ناراحتی یا بیماریهای جزئی نیست. افزون بر گزینهای طبیعی بودن، شما میتوانید به طور معمول آن را در خانه و با استفاده از محصولاتی که در اختیار دارید، تهیه کنید. به عنوان مثال، ترکیب سیر و عسل یکی از بهترین نمونهها در این زمینه محسوب میشود.
سیر و عسل را میتوانید با یکدیگر ترکیب کرده تا درمانی شگفتانگیز برای ارتقا سلامت شما شکل بگیرد. از این ترکیب میتوان برای مبارزه با سرماخوردگی و آنفلوانزا، سمزدایی بدن، تقویت سیستم ایمنی و بسیاری موارد دیگر استفاده کرد.
ویژگیهای سیر
در ابتدا، قصد داریم به برخی از فواید سیر اشاره کنیم. به طور علمی ثابت شده است که سیر به پیشگیری یا کنترل موارد زیر کمک میکند:
آترواسکلروز (تصلب شرایین)
حمله قلبی
بیماری قلبی
سطوح کلسترول
سطوح فشارخون
اگر در تلاش برای کنترل نشانههای دیابت، مشکلات پروستات و پوکی استخوان هستید نیز سیر به عنوان محصولی مفید میتواند مدنظر قرار بگیرد.
تا زمانی که به طور منظم آن را مصرف کنید، سیر یک گزینه قوی برای سمزدایی بدن است که به از بین بردن سموم و تقویت سیستم ایمنی کمک میکند.
سیر سرشار از ویتامین B6، منگنز، سلنیم و فیبر است.
ویژگیهای عسل
عسل محصولی سرشار از آنتیاکسیدانها، آنزیمها، مواد معدنی (آهن، روی، پتاسیم، کلسیم، فسفر، منیزیم، و سلنیم)، و همچنین ویتامینها (B6، تیامین، ریبوفلاوین، و نیاسین) است.
عسل مادهای فوقالعاده برای تسهیل گوارش است.
سیر و عسل را میتوانید با یکدیگر ترکیب کرده تا درمانی شگفتانگیز برای ارتقا سلامت شما شکل بگیرد. از این ترکیب میتوان برای مبارزه با سرماخوردگی و آنفلوانزا، سمزدایی بدن، تقویت سیستم ایمنی و بسیاری موارد دیگر استفاده کرد
در صورتی که جایگزین قند و شکر شود، عسل به حفظ وزن ایده آل کمک میکند.
محتوای ویتامینها و مواد معدنی موجود در عسل به ایجاد تعادل در سطوح کلسترول کمک میکنند.
عسل منبعی فوقالعاده برای کسب انرژی است.
چگونگی تهیه درمان طبیعی سیر و عسل
مواد تشکیل دهنده:
یک خوشه سیر (10 یا 12 حبه)
یک فنجان عسل (335 گرم)
ظروف و لوازم مورد نیاز:
قاشق چوبی
یک ظرف شیشهای دردار (به عنوان مثال، یک شیشه مربا)
روش تهیه:
ابتدا، پوست حبههای سیر را جدا کنید.
سپس، آنها را داخل ظرف شیشهای بریزید.
عسل را درون ظرف شیشهای ریخته و از قاشق چوبی برای از بین بردن حبابهایی که ممکن است شکل بگیرند، استفاده کنید.
این ترکیب را در کابینت یا یک مکان تاریک دیگر در دمای اتاق برای یک هفته نگهداری کنید.
پس از گذشت این مدت زمان، ترکیب دارویی شما آماده مصرف است.
توصیهها
برای بهرهمندی از بیشترین فواید سیر، همواره آن را به صورت خام مصرف کنید. در غیر این صورت، شما برخی از ویژگیهای سیر را از دست خواهید داد.
بهتر است این ترکیب را هر روز با معده خالی مصرف کنید. این کار به پیشگیری و بهبودی نشانههای سرماخوردگی یا آنفلوانزا کمک خواهد کرد.
در صورت امکان، نیم اینچ (1.2 سانتیمتر) از فضای بالای ظرف شیشهای را خالی بگذارید.
اگر در ظرف شیشهای را به خوبی ببندید، این ترکیب میتواند برای دو سال نیز سالم باقی بماند. این ترکیبی بادوام، راحت برای تهیه و مؤثر است.
منبع: عصر ایران