به گزارش تابناک جزیره به نقل از خبرگزاری صداوسیما، دکتر علی سیفی افزود: کنه مخزن و ناقل بیماری است و عفونت درانسان پس از گزش کنه آلوده یا له کردن آن روی پوست، تماس با پوست، لاشه حیوان، خون و ترشحات حیوان آلوده و یا تماس با خون و بافتهای بیمار مبتلا ایجاد میشود.
وی افزود: خونریزی از لثه، بینی، استفراغ خونی، مشکلات تنفسی، بزرگی طحال و کبد ممکن است در فرد مبتلا دیده شود.
دکتر سیفی خاطرنشان کرد: ذبح حیوانات باید در کشتارگاه انجام شود و مردم از گوشت مورد تأیید سازمان دامپزشکی استفاده کنند.
وی گفت: توصیه میشود مردم به مدت ۲۴ ساعت گوشت تازه ذبح شده را در یخچال نگهداری کنند و سپس با پوشیدن دستکش آن را قطعه قطعه کرده و مصرف کنند.