محمد مشکورزاده اظهار کرد: میزان تولید شیر در۶ ماهه ابتدایی سال جاری ۱۶۹ هزار و ۱۹۰ تن بوده که نسبت به سال گذشته 4.7 درصد افزایش داشته است.
وی افزود: بیشترین سهم تولید شیر به گاوهای دو رگ با ۴۰ درصد تولید استان اختصاص دارد و بعد از آن گاومیش با ۱۸ درصد در رتبه بعدی قرار دارد.
مشکور زاده ادامه داد: همچنین در این مدت ۲۱ هزار و ۳۷۰ تن گوشت قرمز در استان تولید شد که نسبت به سال گذشته 2.1 درصد افزایش را نشان میدهد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان اظهار کرد: در تولید گوشت قرمز گوسفند با ۳۳ درصد و گاو دورگ با ۲۳ درصد بیشترین نقش را داشتهاند.
وی عنوان کرد: گاو اصیل بومی، گاو بومی، بز و شتر از دیگر منابع تولید کننده شیر و گوشت قرمز در استان هستند.
منبع: ایسنا