تابناک فارس به نقل از باشگاه خبرنگاران: مریم پورحسینی مسئول زراعت جهادکشاورزی شهرستان کازرون با بیان اینکه برداشت پیاز در سطح ۲۵۰ هکتار از زمینهای کشاورزی شهرستان کازرون آغاز شده است، اظهار کرد: برداشت پیاز در این شهرستان از اوایل خرداد ماه آغاز و تا اواسط تیر ماه ادامه خواهد داشت.
او، متوسط برداشت پیاز در هر هکتار در شهرستان کازرون را ۴۰ تن بیان کرد و افزود: پیش بینی میشود تا پایان زمان برداشت بیش از ۱۰ هزار تن محصول از مزارع این شهرستان برداشت و به بازار سراسر کشور ارسال شود.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه عمده پیاز کشت شده در شهرستان کازرون در بخش جره و بالاده واقع شده است تصریح کرد: شرایط مناسب آب وهوایی در شهرستان کازرون، استفاده از بذر مناسب، آبیاری اصولی و رعایت اصول کاشت از سوی کشاورزان از جمله دلایل تولید خوب پیاز است.
مسئول زراعت جهادکشاورزی شهرستان کازرون بیان کرد:: ارقام پیاز کشت شده در این شهرستان شامل سفید شیری، زرد طلایی و قرمز است و پیاز قرمز کشت شده در این شهرستان به دلیل کیفیت انبارداری بالا و طعم و مزه خاص خود بازار پسندی بالایی دارد.