تابناک فارس به نقل از باشگاه خبرنگاران: منصور امیریان بیان کرد: با توجه به اینکه این گیاه دارویی تقریبا هر ۴۵ روز یکبار برداشت میشود میتوان در هر سال ۶ بار برداشت کرد. برگ مورینگا بعد از خشک کردن به شرکتهای سازنده دمنوش تهران جهت صادرات و مصرف داخلی ارسال میشود.
همه اجزای این گیاه اعم از ریشه، ساقه، پوست، گل و میوه دارای خواص دارویی، تغذیهای و بهداشتی است. از خواص مورینگا میتوان به درمان سرطان، کاهش وزن، دیابت، ضد باکتری، کمک به تقویت مغز، سوزاننده چربی و سلامت استخوان اشاره کرد.
میریان اظهار کرد: کاشت و توسعه این گونه ارزشمند و فراهم شدن بستر لازم جهت ایجاد صنایع تبدیلی در آینده موجب اشتغال زایی و افزایش راندمان اقتصادی برای جوامع روستایی و عشایری خواهد داشت.